SOCIAL MEDIA SPREEKUUR 9-DEC

Get Your Social Media Together

Hey you Social Media gebruiker! 

Na een mooi zwangerschapsverlof en start aan de Herman Brood Academie begint het kletsen met dedicated artiesten weer te kriebelen. Je kunt je nu inschrijven voor de eerstvolgende consultdag. Pak een 1-op-1 moment met mij van 1,5 uur waarin we echt kunnen inzoomen op waar jij tegenaan loopt in de wereld van Social Media. Dat kunnen concrete vragen zijn over type content, algoritmes en adverteren maar we kunnen ook terug naar de basis en de eerste stappen voor een succesvolle strategie doorlopen. Aanhang is welkom. Dus werk je met een team? Neem ze mee! Dan kunnen jullie met de neuzen dezelfde kant op verder. 

Bij het spreekuur zit je aan tafel met Anna Oosterling, oprichter van Get Your Act Together, een platform voor persoonlijke ontwikkeling en coaching van muziekindustrie professionals en amateurs. Ze maakte op jonge leeftijd haar intrede in de muziekindustrie als Tour Manager en Branding/Social Media strateeg en na vijf jaar voor de band Chef’Special te hebben gewerkt staat Anna nu aan de zijde van rapper/inspirator Typhoon, is studieloopbaancoach en docent op de Herman Brood Academie en verschijnt regelmatig als spreker/panellid op events als TEDx, ADE en Rock Your Business.

Details in het kort

Duur: 1,5 uur voor face-to-face of 1 uur op Skype
Locatie: Scheveningen voor face-to-face of op Skype
Kosten: €125,- excl. BTW
Max: 3 personen

Hieronder kun je direct een spreekuur reserveren. Je ontvangt binnen twee dagen een email met een bevestiging en een betaalverzoek. Pas na de betaling is je bevestiging definitief. Je betaalverzoek en bevestingsmail zijn voorzien van alle noodzakelijk admin info en daarmee is je betaalbevestiging. Je ontvangt niet nog los een factuur. Heb je toch nog wat vragen voordat je wilt boeken? Mail naar anna@getyouracttogether.today.

Tot snel!

---

* indicates required
Official website, not FB/Instagram or the kind. If you don't have an official website, leave this field empty.
Official FB band/brand page, not a personal profile. If you don't have a band/brand page yet, leave this field empty.
Official Instagram band/brand page, not a personal profile. If you don't have a band/brand page yet, leave this field empty.
Probeer kort en bondig te zijn
Probeer kort en bondig te zijn.
Email Marketing Powered by Mailchimp